House Members

Posted on

The project website has been loved by this family for many years, residing in numerous workers’ cottages, each with their very own distinctive view throughout the huge river valley, and a direct connection to the Cox’s River under. It is a particular place where the youngsters swim within the river, lunch on log benches, ride horses, grow veggie’s and choose fruit. One of the prevailing cottages, ‘Stonelea’, was chosen as the location for the new residence. The reminiscence of ‘Stonelea’ was saved by retaining the pink granite from the present chimney pillar.

A geothermal system provides sizzling water and heated floors and is supported by a solar array giant sufficient to power the whole house. This is a house that may now sustainably continue a legacy of household reminiscences amongst the backdrop of the rural Australian bush. House episodes premiered on FOX in the United States and Global in Canada, …